Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Muğla'da Deprem : Muğla'da deprem korkuttu! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com, Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken.

Muğla'da Deprem : Muğla'da deprem korkuttu! - Güncel Haberler - Bursadabugun.com, Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken.. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Muğla'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da.

Gelen son dakika bilgilerine göre; Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu.

Mısır Patlağı | Son Dakika... Muğla'da deprem meydana geldi
Mısır Patlağı | Son Dakika... Muğla'da deprem meydana geldi from misirpatlagi.com
Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre.

Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi. Muğla açıklarında saat 01:31'de meydana gelen deprem ege bölgesi'nin çok sayıda şehrinde hissedildi ve vatandaşları korkuttu. Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur. Afad, muğla'nın datça ilçesinde saat 23.12'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre, 3.1 büyüklüğündeki deprem, 10.3. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Gelen son dakika bilgilerine göre; Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Giriş:23 temmuz 2017 00:10 güncelleme:01 mayıs 2021.

Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da.

Yangın bölgesi Muğla'da korkutan deprem! AFAD'dan son ...
Yangın bölgesi Muğla'da korkutan deprem! AFAD'dan son ... from i.internethaber.com
Muğla bodrum açıklarında 4.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Giriş:23 temmuz 2017 00:10 güncelleme:01 mayıs 2021. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge sallanmaya devam ediyor. Depremin ardından muğla valisi civelek an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuzluk muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk. Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken.

Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com.

Türkiye'de meydana gelen son depremleri ve muğla'daki depremden son gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi. Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi. Son depremler | muğla'da deprem. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi. Muğla açıklarında meydana gelen deprem tüm ege'de hissedildi. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. 22 ocak 2019 salı 23:30. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde richter ölçeğine göre saat 00.49'da 5.1 büyüklüğünde depremde ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı olmadı. Vatandaş muğla'da yine deprem mi oldu şiddeti kaç merkez üssü neresi?

Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre, 3.1 büyüklüğündeki deprem, 10.3. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla'da Deprem Tatbikatı - Son Dakika
Muğla'da Deprem Tatbikatı - Son Dakika from foto.sondakika.com
İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Son depremler / muğla merkez ve 50 km çevresindeki depremler. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Kandilli rasathanesi'nden gelen son dakika haberine göre, 3.1 büyüklüğündeki deprem, 10.3. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla'da deprem bir mahalledeki tüm binalara hasar verdi.

Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre, muğla'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla 'nın ula ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybına neden olmazken. Geçen çarşamba akşamı da muğla'nın ula i̇lçesi'nde merkez üssü kırsal arıcılar mahallesi olan 5.0 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem afet ve acil durum yönetimi başkanlığı'na (afad) göre. Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Depremin ardından saat 01.45'e kadar büyüklükleri 1.3. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Kandilli verilerine göre muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama.

Muğla'nın ula i̇lçesi'nde gece saatlerinde richter ölçeğine göre 50 büyüklüğünde deprem meydana yerin 1219 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, ula ilçesinin yanı sıra kent merkezi ve muğla deprem. Muğla'da deprem olduğu bilgisi afad yetkilileri tarafından paylaşıldı.